• Onze missie

    Wij zijn een community die zich inzet om mensen te helpen gezondheid te gebruiken als springplank naar een leven vol vooruitgang.

Over ons

In een wereld van gemak is het moeilijk geworden om gezond te leven. Over de hele wereld eten mensen meer bewerkte voedingsmiddelen en gebruiken ze minder voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om te gedijen. Om het nog erger te maken, moedigen onze door voeding geobsedeerde culturen, de ene na de andere dieet-bevlieging aan, waardoor we alleen maar in de war raken over wat we moeten eten, hoe we moeten bewegen en of we er wel om geven.

We hebben GetFit21 gevormd om een andere aanpak te bieden, een die op wetenschap gebaseerd onderwijs, dagelijkse coachinteractie en een ondersteunende community combineert. Dit programma is ontworpen om u te helpen in een gezonde levensstijl te stappen en om de vooruitgang en het welzijn van de gezondheid te omarmen.

Ontmoet het team

Onze Coaches


In het hart van ons programma vind je een toegewijd team van coaches die ernaar streven je te helpen om je beste zelf te worden. Onze Coaches zijn wat GetFit21 onderscheidt van andere dieet- en trainingsprogramma's.

Onze producten

Het werken met duizenden cliĆ«nten heeft ons geleerd dat transparante, op wetenschap gebaseerde supplementen 

de verandering van gewoonten gemakkelijker en duurzamer kunnen maken. Onze supplementen zijn ontworpen en 

vervaardigd door Unicity, ons moederbedrijf, in de VS.

Als u een van de bovenstaande producten wilt aanschaffen, doe dan de Challenge.

Ons bedrijfsteam

Ons team van wetenschappers, wellness-professionals en bedrijfsinnovatoren werkt hard om de wetenschap achter ons programma

 en de ervaring van elke GetFit21-klant voortdurend te verbeteren en te evolueren.

Als u een van de bovenstaande producten wilt aanschaffen, doe dan mee aan een Challenge.