• Word een GetFit21 coach

    Werk wanneer je wilt. Doe waar je van houdt. Verdien extra inkomsten.

Als een GetFit21 coach

Ben je toegewijd om anderen te helpen hun potentieel te bereiken. Je bouwt duurzame relaties op met cliënten terwijl je ze helpt hun leven te transformeren met gezonde gewoontes.

GetFit21-coaches zijn geen professionele atleten of badpakmodellen. De belangrijkste rol van een coach is anderen te helpen om te besluiten zich te committeren aan verandering en hun beloften na te komen in een omgeving van verantwoording afleggen.
Word ons team lid

Wat maakt jou een geweldige GetFit21 coach

Positieve en motiverende persoonlijkheid

Passie voor gezondheid en welzijn

Verlangen om anderen te helpen

Maak kennis

Er wordt contact opgenomen door een lid van ons team en die vertelt je meer over ons GetFit21-proces.Word getraind

Ervaar het GetFit21-programma en krijg stapsgewijze training van bestaande coaches. Je krijgt ook gratis hulpprogramma's waarmee je tijd kunt besparen en anderen kunt begeleiden.

Ga van start

Kies je startdatum en begin met het leiden van GetFit21-groepen. Wij zullen je helpen bij het opzetten en zullen je bij elke stap begeleiden in het creëren van je eigen 'movement'.
 

Werk met een team

Ook al start je een eigen bedrijf, je zult het niet alleen doen. Je hebt een community van collega-coaches om je te helpen je onderneming te laten groeien en de beste coach te worden die je maar kunt zijn. Bovendien bieden we je alle training en materialen die je nodig hebt.

Wetenschappelijk ondersteund

Als Coach profiteer je van de programmering, middelen en ondersteuning die door ons Coaching Science Team wordt aangeboden. In plaats van je zorgen te maken over de geldigheid van de principes die je aan het leren bent, kun je je concentreren op wat het belangrijkste is: je deelnemers helpen om gewoonten te creëren die lang meegaan.

Creëer een aanvullend inkomen

Als je anderen helpt met hun gezondheidsdoelen, heb je de mogelijkheid om extra inkomsten te verdienen in je vrije tijd. En naarmate je bedrijf groeit, ontvang je reizen, groei-bonussen en andere incentives om je gemotiveerd te houden.

Word ons team lid